4 favoriter & 1 assistent...

Så då fick vi domen igår. 2,5 timme på vårdcentralen ,efter halsprover och odlingar fick vi slutliga resultatet att vi blivit förpestade i halsfluss igen...fast nu var hela familjen smittade.Vi blev rekomenderade att byta handukar till engångs,byta örngott,& tandborstarna skulle få varsin egen mugg och pricken över i:et vara hemma hela nästa vecka, ja men vi har ju inget annat för oss..brrr!! Jag säger bara att det är tur man har arbetskamrater som är så förstående...och stöttande--TusenTack!!
Sjuka vill ju ingen vara.
Och som grädde på mosen...kommer grannen in och berättar att deras dotter S lyckats bli smittad av oss .
Då det var hos läkaren berättade det att det var många som hade fått halsfluss nu...och så även pesonalen...uch!!

Nog om detta....

Nu ska jag visa er mina godbitar i köket.Dessa gör så det är värt att laga mat, med lite färgklickar på köket gör det roligare...eller vad säger ni??? Här kommer 4 favoriter...som charmar mitt kök & så även mig :)
(Överst -GreenGate boxar, rosa burk från HomeStyle
Nedre-koppar från GreenGate, köksvåg från Rice)

Denna får jag inte glömma, utan denna skulle jag inte kunnat förgylla många stunder.Tänk min egen lilla assistent som bara glänser av uppmärksamhet. Denna fick jag i 30År present av min man m. familj. Det är ju ingen Kitchen Aid...men lika bra i mina ögon- för det jag tänker använda denna till ;) och sist men inte minst.....sååå himmla snygg! (detta är en KenWood)
Hoppas vi nu kan bli friska och få komma till jobb & skolor igen...vi behöver komma igång med vardagen igen !!!Barnen har varit fri i 3 veckor nu och behöver komma hemifrån!


Önskar er en riktigt mysig Fredag

Kram Malin

Kommentarer

 1. Hej!
  Visst vill man ha vår nu!!!
  Inskolningen går bara fint, är lite märkligt att vara föräldern och inte förskolläraren som jag tidigare arbetat som bara. Men det kommer säkert att bli hur bra som helst, han trivs ju som fisken i vattnet redan... Ha en riktigt skön helg
  Kram Annelie

  SvaraRadera
 2. Ni får krya på er så får vi ta en runda i stan en annan gång :o)
  Det verkar verkligen inte vara meningen att vi ska träffas gumman...
  Massa kramar!

  SvaraRadera
 3. Blir alltid lika glad av dina kommentarer hos mig. TACK!
  Den var ju riktigt fin din Kenwood, den kanske man skulle köpa istället för att hålla på och tråna efter Kitchen aid. Behöver verkligen en maskin nu när min tjej inte tycker om något glutenfritt bröd alls som finns i affärerna. Det vi bakar går i alla fall att äta om det är nybakat. Jag har tröttnat på att stå och bråka med elvispen var och varannan dag.
  Ha en mysig helg och hoppas att ni blir friska snart.
  Kram Heidi

  SvaraRadera
 4. Stackars er som är sjuka, hoppas att ni blir friska fort!!!!
  Greegate har snygga saker, kan du deras e adress? om de har ngn vill säga så kunde jag kolla in deras saker lite närmare...
  Kram kram Anna

  SvaraRadera
 5. Tjabba Malin. Det är något längesedan men jag följer ju Lenis Blogg och då hittade jag dig där. Glad blir jag att allt är bra med dig och att du är kreativ osv...
  Och så är jag glad att din pappa blev av med Olga till slut...fast det kanske man inte ska skriva på nätet..skiter jag i. Be honom gärna att ringa.
  Köss!

  SvaraRadera
 6. Hej Lenismamma!!
  Kul att du kika in till mig ..så glad jag blev!!
  Hihi...det gör mig inget vad du skriver om Olga...hon har ju redan förstört pappa ändå. Jag pratar aldrig med honom,ser han aldrig..tyvärr.
  Hoppas allt är bra med dig,det var sååå länge sen jag såg både dig och Leni...Leni har helt underbart söta barn allså!!
  Stor kram Malin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg