M önskar & planerar

I dag när vi var hemma satt jag och M och planera hennes rum, M älskar att inreda och planera och helst när man själv får välja vad.
Hon bestämt sig för ett Svart & Vitt rum med lite inslag av rosa (hon väljer mellan rosa&grönt men eftersom hon redan har mycket i rosa tror jag att det blir det vinnande budet).
Vi behöver byta ut sängen, lampor, hylla..och lite annat piff.
Nu är det bara plånboken som ekar,och ropar efter påfyllning...och det kan dröja. Så länge får jag och M drömma oss in i det nya rummet....och det är vi experter på. Detta ska inhandlas så fort som möjlig.
M önskade sig ett ungdomsrum, herregud ....hon är ju bara 8år...hur snabbt går det för denna generationen igentligen!!! Min älskade lilla M, du är liten,trots att du får hjälpa till mest hemma...så är du igentligen en lite plutt...(ja jag vet..hon e större än jag tror&vill..*överbeskyddande*)

Har igentligen inte så mycket att skriva idag...det händer inte så mycket här just nu....vi är liksom (känns det som) isolerade från allmänheten förtillfället. Vi tog en tur utanför dörrarna idag och andades ljuvligt frisk och vårig(finns det ordet?) luft, & det var underbart. Bilder: Ikea -http://www.ikea.com/
Säg vad ni vill, men tacka vet jag Ikea....där finns ju allt och till kanon priser... I Love it!!
Kram alla goa /Malin

Kommentarer

 1. Hej!

  Håller med om att det finns mycket fint på Ikea!! I LOVE IKEA! :-) Ska bli skoj att se hennes rum sen när det är klart!

  Ha en fin vecka!

  Kram Sara

  SvaraRadera
 2. Du har något att hämta hos mig :-)

  Kram Sara

  SvaraRadera
 3. Ja, ikea har mycket fint till bra priser för det mesta, men vad hjälper det när plånboken ekar för det gör den här också....
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 4. Håller helt med, Ikea är oumbärlig :)! Har nu lyckats klura ut hur man länkar på min egen blogg. Hoppas okej att jag länkar till din fina sida?! Kram M

  SvaraRadera
 5. Tack för en härlig, men dock alltför snabb tittin hos er! Oskisen är sååå glad över sin "Dino"... När jag är färdig med skolarbetet ska jag spekulera mer runt M´s rum, lovar!
  Varför finns inte jag i din blogglista;)? Lovar att uppdatera snart, men först skolan....
  Kram Lina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg