Skönt...

Idag kännde vi oss alla mycket bättre,så pass bra att vi tog en promenad till vår närbutik och handlade det viktigaste. Och frisk luft är helt underbart.Det känns skönt faktiskt att ingen har feber,och färgen i ansikten börja komma fram :)

Fick en bok av min syster S i 30år present...om Himmelska Brownies. Brownies som sägs smälta i munnen...bilderna talar för sig själv & ja det smälter i munnen.
Det kommer nog att bakas en kaka i morgon...japp det gör det!!
Trots jag låvat mig själv .....att sluta !!* Skäms* Men jag börja på måndag,att ta tag i det eller hur A? ;)
Men med så här många godsaker i en bok,och dess utom super lätta recept....kan jag inte låta bli! Bild från boken: Himmelska Brownies Parragon Books Ltd

Det blir en hel del hemma pyssel med barnen i enkla former....måla,rita & klistra för fullt!!Efter promenaden satte tjejerna i gång & måla, medans K sov för 2ggn middag :(
I Kväll ligger vi bara och slöar i soffan och tittar på en bra film (var igentligen hembjudna till ett par grannar ikväll).
Vi har upptäckt ett bra program, ett undehållande musicquiz för hela familjen på Dansk Tv2 kl. 20.00 : `Sa de synger` ....riktigt kul program...men synd det är på Danska hade varit bättre på Svenska, vi hoppas på att Sverige får nys på ide´. Jag kan inte låta bli att tycka om musiktävlingar...*hihi* trots jag är usel på att sjunga!!!

Tack för alla krya på er kommentarer....tack vare det känner vi oss piggare

Kram alla goa vänner /Malin

Kommentarer

  1. Oj, det var inte snällt av din syster att ge dig den boken :) Då måste det vara stört omöjligt att låta bli! Då får ni härligt gott och smaskigt fikabröd i helgen då?!! Tack för en mysig blogg!

    Kram/Anna

    SvaraRadera
  2. Hej! Trist ni är sjuka igen, vet precis hur det känns. Jättekul att läsa din blogg o se alla fina bilder. Blev störtförälskad i din fina bakmaskin, sån vill jag också ha! Tack också för roliga tips om andra bloggar, en helt ny värld som öppnar sig. Ha det bra, vi hörs och ses.

    Kram Malin i E.

    SvaraRadera
  3. Jag har en kladdkaka i ugnen nu, och längtar efter den...mums!!
    Kram Och trevlig helg
    Malin

    SvaraRadera
  4. Ja de där browniesen skulle inte jag kunna motstå!

    Kram Maud

    SvaraRadera
  5. mmm låter gott ! Men nu vankas det hårda tider !! Efter jul ! Tack för fina ord på min blogg . Kommer in och tittar mer på din en annan dag ! Det jag sett , snabbt verkar lovande ! Kramar Susanne / den gamla skolan

    SvaraRadera
  6. Va roligt att du vill vara med!! Den kommer från min butik www.minikex.se. Är såååå fin!! Önskar dig lycka till
    kramar Malin

    SvaraRadera
  7. Här har det bara varit städning för hela slanten..längtar efter bakning.
    Kram Lotta

    SvaraRadera
  8. De där såg inte lite gott ut ! mummmms !!
    :)

    SvaraRadera
  9. De där såg inte lite gott ut ! mummmms !!
    :)

    SvaraRadera
  10. Den boken måste jag införskaffa!!! Yum! Fast den passar inte så bra nu i januaris "leva sundare" tider men what the hell ;). Hoppas att ni mår bättre hela söta familjen.

    SvaraRadera
  11. Den boken är helt underbar....det går liksom inte att låta bli att baka...:)
    Vad gullig du är,vi mår mycket bättre nu. Hoppas vi slipper detta ett tag fram över:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg