Unika Smycken..

Tänkte visa er lite fina smycken Från Julias Unika smycken....de är verkligen unika...och snygga. Kommer ni ihåg mitt smycket som jag visade HÄR.
Det var några som hörde av sig till mig och undrade var man kunde få tag i dessa fina smycken. Så idag så bjuder jag på lite bilder på hennes smycken....klicka på bilderna för att se bättre. Hon har mycket mycket mer och fler bilder återkommer jag med senare. Hon gör även namnbrickor i äkta silver som är superfina.Ska fixa bild på det till nästa inlägg.
Julia håller på att fixa till en hemsida, men så länge kan man höra av sig till henne på mailen: julia.nilsson@telia.com. Jag kan verkligen rekommendera hennes smycken. Pärlhalsbanden är Unika på sitt sätt, döpta till olika namn ....dvs inget halsband är det andra likt. Silversmyckena är i äkta silver och så även unika.





Jag vet att ni är nyfikna på Tvättstugan :) så kul att ni är lika spända som jag...hihi..men det sista är på plats, bara några krokar till ... så snart kommer bilder.
Har mycket att gör för tillfället...och sååå trött efter jobb...känns som man inte hinner något!!
Men Tack för era gulliga kommentarer om min frisyr ...har vant mig nu och det känns bra!!!
Och Tack Tack för att ni kika in till mig....jag blir sååå super glad, som en värmande kram varje dag :)
Kram Malin

Kommentarer

  1. Hej!
    Det var verkligen fina smycken!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Halloj!! Åååå så fina smycken!!
    Jag håller på att leta lite nya leverantörer till mitt företag.. Kanske skulle ta kontakt med duktiga Julia ;09
    Ha det det bäst.. Kram Cilla

    SvaraRadera
  3. Ja det var fina smycken! Va kul det ska bli att se tvättstugan...Men visst är det en ganska tråkig mellanperiod av något slag nu när energin tycks ta slut alldeles för fort! Knappt jag orkar rådda runt hushållet vissa dagar känns det som. Jag vill mer än jag orkar... Men snart kommer våren och ljuset :)

    K R A M // t i n a

    SvaraRadera
  4. Jättefina!! Namnbricka är något jag är sugen på. Kramar M

    SvaraRadera
  5. Hej Malin! Så fint du har det här på sidan, du är så otroligt duktig! Så skoj att du visar upp Julias smycken urfina ju!!!!!
    Föresten har du sett att chrille har satt ner soffan hehe.....
    Ha en skön helg Kram på dej /Åsa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg