Tvättstugan....

Idag har det varit dubbelkalas i Malmö...min syster S två barn fyller år så nära varandra..så de slog ihop kalasen. Det var super mysigt....alltid så himmla kul att träffa mina systrar ...trots att vi inte bor så långt ifrån varandra träffas vi allt för sällan :(


Över till min tvättstuga....
Det känns nästan lite pinsamt att sätta in dessa bilder...men så här vackert var vårans tvättstuga innan makeovern...Underbart va?
Före....Nu när jag tagit bilderna på tvättstugan...känns det för mig som om den är finare i verkligheten. Men om det är en känslan som bara jag känner, för att jag är så glad över hela förvandlingen det vet jag inte...men jag är sååå nöjd och det känns så skönt med större plats och renare yter.
Det vi har gjort är att vi satt in en bänkskiva två överskåp och två underskåp och målat om.
Vi behöll golvet och lät detaljerna speglas av i den färgen.Detta var verkligen en budget makeover...men jag ska säga att det var den bästa... :)


Efter....Handdukar,mattor & tvättpåsen är köpta på H&M HOME....


Idag blir det Melodifestivalen....och en liten ostbricka ....
Ha en mysig kväll

Kommentarer

 1. Visst är det härligt med systrar! Och vilken fiiin förvandling av tvättstugan. Vår behöver fortfarande piffas till..ska ta tag i det någon dag när jag vaknar med extra mycket energi ;). Kram och härlig lördagskväll!

  SvaraRadera
 2. Jag håller med!!! Mina systrar är underbara och jag skulle inte klara mig utan dem!!! Tvättstugan blev super!!! Blir själv jättesugen att förvandla bort vissa saker i våran gamla o tråkiga tvättstuga...men det kommer väl nån gång en energi som gör att man sätter fart....Melodifestival blir det här också o hemmagjord pizza Mums...Ha en underbar kväll Många kramar från Johanna

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Vilken förändring!
  Jätte fint....
  Jag ska också in och beställa grejer på H&M nu, det finns så mycket fint där :)

  Ha en jätte bra dag.
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg