Detaljer....

..... i från K´s rum bjuder jag på idag.....
Jag gillar att inreda och ändra om i K´s rum, pojkrum är kul. Enkelt och praktiskt!!
Egentligen vill jag att K´s rum ska gå i vitt och grönt...Ääälskar grönt till pojkar. Men många fina gåvor går i det blåa...men varför inte mixa.


Vill tacka er alla för era tips om förbandslådan och målning på matbordet. Super super goa och snälla ni...har redan varit inne och klickat hem en låda...bordet får jag tänka över ytterligare en gång....:) Ni får gärna tipsa mig vidare ....behöver råd!!!

Vilket underbart väder vi har haft idag....så ljuvligt!! Sol,sol sköna sol!

Vill knappt skriva det,men stora syster sitter med en svullen hals och klagar på att den gör ont...nagelbitande...:(
KRAMAR

Kommentarer

 1. Kul att du gillar köket = ). Jag har själv inte valt det, men jag gillar det jättemycket, det fanns när vi flyttade in. Hyllplanen är släta vita från bygghandeln. Det är jättebra med öppna hyllor. Jag trodde att det skulle bli dammigt, men allt som står där används och man slipper öppna luckor, det är mycket praktiskt och enkelt.

  Ha det bra!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Kanon fina bilder ;0)
  Ja vilket väder det varit idag,har varit ute hela em & kan faktiskt känna att det drar lite på kinderna.. Uuuunderbart Vår i sikte.. Ha det bäst!!
  Kramen

  SvaraRadera
 3. Go kväll!!! Ja vilket underbart väder vi har!! Man blir så mycket piggare och jag känner att jag gärna stannar uppe en stund längre på kvällen vilket man helst inte gör mitt i mörka vintern. Hoppas hon inte blir sjuk. Det känns som ni har haft för mycket av det sista tiden. Många vårkramar från Johanna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg