Jaha..

Godmorgon alla goa,
Idag blev inte som jag hade tänkt mig... M vaknade flera gånger i natt och klagade över att hon hade ont i sin hals, kändes inte febrig alls...så jag sa till henne att bara somna om. Men halv sex på morgonen flyger hon snabbt in på toaletten och kräks, då känner jag att hon har hög feber. Stackars liten.....man lider så med henne. Åååå snälla säg bara inte att hon fått halsfluss igen. Vi får vänta och se tills imorgon och om vi behöver gå till läkaren. Jaha...så här sitter jag ...hemma igen,och vet att jobbet redan är en man kort. Men det finns ju inget att göra...det viktigaste är ju att M blir bra eller hur!! Men visst är det ett ständigt bekymmer?Igår kväll gick jordfelsbrytaren här hemma två gånger...konstigt. Första gången var vid åtta tiden och andra gången var strax över nio. Mitt i "Leila på landet".....grrr!!
Det tur man har stearinljus hemma ;)
Nu ska jag bädda om sjuklingen...
KRAM MALIN

Kommentarer

 1. Stackarn!!!Är också hemma med sjuk lillkicka....jag som skulle ha jobbat första dagen efter praktiken idag...Pratade med en på jobbet och hon sa att en till var hemma för vård av barn och en annan hade magsjuka....Allltid allt på en och samma gång.
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Usch då:( Aldrig kul när dom små blir dåliga.... Hoppas att hon kryar på sig snabbt! Kram

  SvaraRadera
 3. Stackars liten...
  Tycker var man än hör så är det någon som är dålig..
  Just nu graserar det influensa i våra knutar.. Nu vill vi ha vår så vi kan komma ut i friska luften & få hålla oss friska :0)
  Vad tyckte du om Leila?
  Själv tycker jag hennes program är såå inspirerande och trevliga!!
  Hoppas ni trots sjukdom kan få en bra dag.. Kram Cilla

  SvaraRadera
 4. Tråkigt med sjukdommar..krya på er.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. ohh vad jobbigt att kräkas..
  Skickar en kram till den lille..

  Fin sida du har

  Kram
  Åsa

  SvaraRadera
 6. Stackars söta! Hoppas att hon tillfrisknar snart. Bamsekram på er båda och hoppas att ni kan ha en mysig fredagskväll ändå

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg