Ljuvligt,mums & en envis 6åring....

Varför är du så envis min lilla prinsessa. Jag blir så trött. Min mellersta prinsessa, har bestämt sig för att hon inte ska somna själv i sin säng och inte i heller sova i sin säng hela natten. Idag skrek & grät hon från klockan 19.15 till klockan var 20.30 för att hon vägrade somna själv i sin säng...och då ska jag tala om för er att min man satt i vårt sovrum och titta på TV, och jag nattade lillebror i rummet utanför hennes....och ändå vägrade Prinsessan somna i sin säng. Av ren utmattning somnade hon klockan nio.....jag håller på att bli tokig på henne. Sen är det inte nog med det. På natten går hon in i vårt sovrum I SÖMNEN & tränger sig in mellan mig och min man...radarstyrd och programmerad stövlar hon in. Utan att änns öppna ögonen, hoppar hon nöjd ner i mellan oss. Vad gör man???? Hon är ju 6år och inte så liten längre. HJÄLP!!
All hjälp är jag tacksam för...För efter ett tag är man inte så pedagogisk längre...man använder ganska STORA bokstäver.



Vår grannes tös har varit här hemma hela dagen...så mysigt har vi haft...
....så lite bakning blev det på eftermiddagen, cupcakes. Jag missade syrrans igår. Så då var jag ju tvungen att baka egna idag.....*skäms*...typiskt mig :)
Cupcakesen från Leilas recept!!







Nu är det dax att hoppa ner i den ljuvliga sängen...
..som snart får besök av en prinsessa!!!


Godnatt natt mina vänner....



Kommentarer

  1. Det där går nog i perioder och kommer nog att lösas efterhand, det kanske är lite extra trygghet hon behöver just nu 6 åringar är ju precis som du säger stora men ända små fortfarande....
    Vi var stränga med att vår son skulle ligga stil och inte sparkas när han låg hos oss, gjorde han det så körde jag honom vänligt men bestämt tillbaka till hans säng igen, om och om igen konsekvent tills han till slt lärde sig vad som gällde.
    Vet inte om detta hjälper dig just nu, men det är många som får besök på nätterna...
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Det där är nog supervanligt. Fick själv inte världens bästa sömn i natt med en liten fot i munnen och en spark i magen men vad gör man när de drömmer mardrömmar? Hoppas att prinsessan snart sover lugnt i sin säng igen. Och TACK för den söta kommentaren hos mig. Vad roligt att ditt arbetslag läser min blogg, jag blir jätteglad. Bamsekram M

    SvaraRadera
  3. mums vad goda dem såg ut =) Kanske man får testa nästa helg =)

    SvaraRadera
  4. Ja det där är inte lätt...jag har haft nästan samma problem med Carl. Han vaknade på nätterna och gick in och lade sig bredvid mig och jag sov jättedåligt. Till slut så började jag att följa med han tillbaks till hans säng och så låg jag bredvid honom tills han somnat om igen och efter några nätter så sov han hela tiden i sängen och det gör han fortfarande. Hoppas du finner en lösning som funkar för er. MMM...mumsiga kakor, jag blir så sugen. Många kramar Johanna

    SvaraRadera
  5. 6 års åldern kan vara lite jobbig. Både för dom själva och för omgivningen. Helt plötsligt kan dom inte sitta på en stol utan att ramla ner. Tappa glasen, spilla mer än vanligt osv osv...det är deras snabba utveckling till den åldern som ställer till det.

    Så hav tröst...det är en helt övergående period, omän man som förälder kan misströsta stort mellan varven.

    Styrkekram
    strömma som haft 6 st 6 åringar och överlevt :-)))).

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg