Detaljer ala Trädgården....

Jag älskar att fota, tycker det både är kul och givande på alla sätt.
Man fångar många ögonblick som ibland glöms bort, man kan mixa och trixa med kameran och med bilderna.
Bäst av allt är ju den digitala kameran ,där man kan fota hela tiden...många många och sen bara rensa. Om man det blir fel...vad gör det!!
Jag är så fascinerad över alla fotografer...så duktiga de är. Jag är mest uppslukad av Sara i bloggen Wilda Stenlyckan, hon är fantastisk bra....hennes naturbilder är för bluffande.


Min styvfar B, är också en super duktigt fotograf, han har alltid varit fantastisk på att fånga och fota de bästa ögonblicken. Han behöver det mycket i och med att han målar oljemålningar i alla dess motiv.Jag vill bli duktig fotograf men det tar tid innan man fattar och får kläm på det fina med kameran....Tänkte nu visa lite bilder från trädgården- eller snarare några detaljer...
Hoppas ni gillar de.....jag kämpar fortfarande med lärandet...kul är det!!!

Idag blir det en tur ner till staden....:)Kram På Er vänner.../Malin

Kommentarer

  1. Vackra bilder!! Visst är det kul att fota..man måste testa och fota varje dag och jag känner att jag bara blir bättre. Man tränar ögat att se små detaljer.

    Vad kul att barnen gillade kojan..min dotter var där hela dagen igår med sin bästa vän och när vi närmade oss skrek de " Kom inte hit vi vill vara själva" *ler*
    Kram Lotta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg