Fredag...


Ljuvligt fina Vita Ranunkler...
*
Önskar er en häääääärlig fredagskväll.
Med mycket kärlek & myyys.
*
Idag blir det Tacos på menyn...
ingen 3 rätters här inte.....
Tacos i alla dess former varje fredag ...fantasin flödar :)
Men Tacos är väl ändå tacksamt & gott eller vad säger ni?
*
Imorgon glömmer ni väl inte att besöka denna fina Butik!!
*
Kramar till Er

Kommentarer

 1. Hej Malin!

  Guuud vad fint! Ja rununkler verkar vara bloggvärldens favvoblommor i nuläget o även mina nu :).

  Nu till trotsmöget: Aston har alltid haft ett hett temperament. Får han inte som han vill eller, som du säger, något stör honom så blir han hysterisk. Han hamnar i trans o ingenting verkar bryta hans anfall.
  Nu, sedan Mio kom, har det blivit myyycket värre. Om det har med det att göra eller att det bara är åldern vet jag inte men det är galet. Jag pallar inte sånt alls märker jag. Min sambo bli också arg och pallar inte heller det, och det säger mkt. Han är lugnet själv med 3000 liter tålamod i jämförelse med mina 2 liter :).
  Nu skriver jag i hettans stund för jag har precis lagt av med att böla och ångra att vi nånsin skaffade barn. Därav de många orden :).
  "Skönt" att höra att ni haft det lika jävligt. O att du är sträng. Jag är sjukt sträng jag med. Men jag måste nog bestämma mig för ett sätt och inte använda mig av alla möjliga försök till lugn :).

  Så bra att du säger att du är nervös inför tors för jag är liadan. Jag kan mala på bra med bästa självförtroendet när jag sitter framför datorn men när jag väl träffar någon personligen blir jag tafatt, nervös och säger konstiga saker som jag ångrar efteråt :). Snacka om osäker. Därför avgudar jag bloggvärlden. Man kan radera och redigera hur man vill innan någon kan läsa hihi!
  Vi kan ju ta varandra i hand på tors o bara stå o glo :). Jag "känner" ju dig så det spelar ingen roll hur du beter dig :).

  Tack för du tar dig tid att skriva så många bra råd mm.

  Mysig fredag o smaklig måltid! Kram/ Jennifer

  SvaraRadera
 2. Tacos har vi också med jämna mellanrum, oftast med fajitaskryddan i nötfärs istället för tacokryddan. mmmm gott

  Jag och mamma ska köra ut till Enkla Ting imorgon, jag har en vit tofs att hämta. Ska också se om jag hittar något till L i födelsepresent (en av sönerna) Vet inte alls vad jag ska hitta på till honom!

  Ha en underbar helg, ska ni ut och kolla huset något mer? Var är det? Om jag ska gissa på vad du skulle vilja ha så kan jag tänka mej ett vitt eller rött trähus strax utanför stan:) vild gissning! eller Kvarntorget, fast dom är väl ganska små?

  Kram

  SvaraRadera
 3. Malin o Jennifer jag gillar läsa era bloggar,=) idag as garva jag pga ett inlägg om konstnärer el va det va,, grymt bra svarat haha GRYMT!!! Å era nu barnsamtal, wow vilka sunda mammor heja er..... Å Malin du som tidig mamma wow jag är så imponerad av era olika liv, barn, inredning osv gulligt att ni delar med er, tack brudar!!! Kram Åsa

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg