Durance...

Nu hängs all tvätt ut på torkställningen....Visst är det ljuvlig att kunna göra det...torkar snabbt & luktar underbart. Jag vill tips er om det drygaste & godaste sköljmedel någonsin. Durance har vunnit mitt hjärta. Deras doftljus luktar såå gott & nu när jag testat sköljmedlet är jag även fast där. Det är värt att prova min vänner...Sköljmedlet kan ni köpa på TyraStina.


Har ni det lika varmt & skönt som vi. Det är ju sommar här... Idag har jag enbart fixat i trädgården,köpt växter, solat & tvättat. En härligt lugn dag...i min egen takt. Barnen är ute & leker....har picknik, loppis & spelar kubb med sina kompisar.Underbar tid detta!!Hur har ni det så här efter påskstök & allt??


Njut nu i solen, Må gott..Kramar Malin

Kommentarer

 1. Verkligen så härligt med dom första varma dagarna! =)

  Hoppas påsken varit bra! Kram

  SvaraRadera
 2. Ånej, vilket bra och dåligt tips. Jag vet redan nu att jag kommer älska det. Och sen är det ju en perfekt present. För man kanske inte unnar sig dyra sköljmedel själv, eller så gör man det och blir ruinerad... Jag måste testa. Låter helt ljuvligt!
  Hoppas du haft en underbar påsk. Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Vardags lyx kallar jag det, helt underbart!!!

  SvaraRadera
 4. Jag som skrev en sån lång kommentar o råkade trycka fel så den försvann. Grrrrr!
  Oavsett....Det är en uuuunderbar tid. I love it!
  O du, vi måste fika till det snart. Jag vill så klart fortfarande, men den där tiden du vet. Vad e det för fel på den??? Räck till kan man tycka.
  Kram/ Jennifer

  SvaraRadera
 5. Heeej! Åh jo varm har vi, mellan 18-20 grader varje dag! Igår solade jag så fläsket stekte...haha! Tvätten åker ut nu, den luktar så gott! Vart köper du ditt sköljmedel?
  Jo, jag lever ännu men det är nu alla Nationella kör igång och jag ska sriva i matte A, Tyska 2 och 2 st i Engelska B... Hoppas jag överlever.

  Hoppas allt är bra med er och ni är friska!

  Kramisar!

  SvaraRadera
 6. Tack snälla för att du röstar =)

  Ha en bra dag! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg