Hemlig passion..???

Nä den är inte hemlig,men det är nog inte så många som vet.

Att jag älskar gamla ting är ju inget nytt & gamla ting som kommer från familjen är helt klart bäst. När där finns en historia till saken. Min passion är historia, fast inte all historia utan den historian som är närmast mig.

Min stads historia är sååå himla kul...haha är jag tokig nu?? Nä jag kan läsa & lyssna om stadens historia i mängder. Det är så kul & spännande. Min stora flicka är likadan, vi älskar gå runt på vårt museum & kika. Fast att mycket är samma, drömmer vi oss bort :)

Dessa korten kommer från museet & är kort på byggnaderna i stan. Här ser man hur gatorna förändrats osv....Alltså jag kan mala i evigheter om detta men jag ska skona er. Det betyder inte att jag kan en massa....men jag vill lära mig allt :)Har ni någon speciell passion??

Hoppas ni får en fin Lördag trots regnet..

Kramar

Kommentarer

 1. Jag älskar oxå historia. Speciellt släktens. Har funderat mycket på att släktforska, men tyvärr tar det nog alldeles för mycket tid...

  Är du född i La?

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag älskar med arkitekturen i vår stad.
  Ännu mer sen vi köpte huset som ligger under
  Bevarande plan. J har varit på massa möten och
  Info om det på museet och tillsammans med kvarteret
  Har det varit möten o föredrag , så humlans spännande.

  Vi har även fått böcker o bilder om hur staden såg
  Ut innan. Mycket intressant:)

  Hoppas ni får en trevligblördag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh jag älskar oxå svartvita foton och gamla byggnader. Jag kan drömma mig bort vid vår gummifabril och tänka på allt som hänt där i över 100 år och röra vid sådant som folk rört vid för längesedan... Jag lät lite knäpp där va? Hahah...jag tror vi har en gemoensam passion! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg