Dagen före...

...storasysters operation. Den går säkert hur bra som helst....men hon har gjort klart för oss att hon INTE ska bli opererad. Men nu på kvällen känner hon sig lite pirrig & lite spänd på vad som ska hända. Kanske en aning nyfiken och lättad över att dagen änligen är här!Det är en duktig tjej det här.....Igår kom hon med dessa fina blommor som hon hade plockat till mig ...likörglasen från loppis funka utmärkt som små vasar.



Mitt stor hjärta är i en sådan ålder med mycket känslor & tankar. Hon pysslar egna dagböcker & skriver ner sin känslor & upplevelse. Vi får gärna läsa böckerna & det känns ju skönt. Hon är en öppen tjej som delar med sig av allt. Idag fick jag tag i en av de ny gjorda böckerna... & i den stod något som jag tyckte var så kärt.....



"Hej det här är till dig bok, mina vänner Säg det till dom åt mig...Säg: M älskar er som vänner Ni är snälla och bäst. Tack för allt ni gör och för ni finns!! Tack så mycket för det! Jag är jätte glad för det!Kram Mig. "



Jag kommer ihåg i den åldern när man börja skriva dagbok. Jag skrev mycket dagbok. Och skrev det länge!! Älskade min dagböcker...Och nu har mitt hjärta börjat. På riktig!! Lite trams ibland men för det mesta allvar. Skrev ni dagböcker??



En godnatt sömn & full laddning inför op & uppvak....



Må gott

Kommentarer

  1. Vilka fina tankar hon skrivit ner : ) lycka till på Lillasysters operation kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Hoppas det går bra idag! ♥

    JAg skrev oxå i dagböcker, fast det var mest om vilka killar man gillade för tillfället..:)

    Puss!

    SvaraRadera
  3. Ååååh vad kul att du bestämde dig för det! Så glad jag blev!
    Naw, vilken go tjej du har!!!! Håller tummarna att allt gått bra.
    Ses o hörd snart igen.
    Kram/ Jennifer

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg