The End....

Nu har beslutet tagits....Jag har tänkt & tänkt, fram & tillbaka....men nu har jag bestämt mig!!Jag tänker sluta blogga på obestämd tid...kanske att jag kommer tillbaka,kanske inte!!Inspirationen har lagt sig helt!!

Och just nu räcker inte tiden till. Min familj tar mycket tid & jag vill vara 100% fokus på dom. Bloggandet har ju bara varit en bonus i min vardag & ett roligt intresse. Men ibland får man bestämma sig för vad som är viktigt!! Inte bara det, allt känns ganska upp & ner förtillfället. Måste ta tag i det också. Vi alla bloggare vet att det tar lite tid trots allt. Och vad är då det självklara....

Tusen tack till alla som besökt mig & alla nya vänner man träffat här i cybervärlden...Helt Underbart kul har det varit...Jag kommer självklart att följa er som vanligt ändå, men min blogg kommer ligga på vila. Lite ledsen i ögat är jag nog allt. Men..Kanske att vi ses snart igen....ingen som vet!!Många Många Kramar Malin

Kommentarer

 1. Neeeeeej! Inte ska du sluta. Håll det öppet. Släng in ett inlägg när lusten faller på! Iaf så kommer jag o sakna dig!

  Puss!

  SvaraRadera
 2. Du kommer vara saknad! Men förstår dig verkligen.. jag har många ggr kännt likadant!

  Stor kram till dig
  Madde

  SvaraRadera
 3. Tråkigt för oss men helt rätt gjort av dig min vän! En lite bättre födelsedagspresent hade jag ju iofs kunnat få.. ;-)
  Jag har haft en paus och känner att det är så skönt! Bara lägga tid på det som är viktigt. Bara vara. Inte tänka blogg eller behöva fota till bloggen. Men jag tror mina bloggar får vara kvar och så bloggar jag när jag känner för det :-) Jag har ju din mail och du har ju min! Och du! Du är så välkommen tillbaka då du känner för det. Har dig ju på bloglovin så jag lär ju märka om du börjar igen.
  Stor kram till dig och ha en riktigt skön och härlig sommar med din fina familj!
  Kommer sakna dig!
  Kram Sara

  SvaraRadera
 4. Miss U allready :(. men jag förstår verkligen. Det tar för mkt tid o det ska inte kännas krystat. Jag är inne i samma tankebanor igen vill jag lova.
  Men, oavsett, är du en grym tjej o jag hoppas vi kan ses ändå snart, utanför cyberspace då :).
  Kram/ Jennifer

  SvaraRadera
 5. Nej, vad trist!!

  Kram!

  SvaraRadera
 6. Vi kommer också sakna dig, men jag förstår, det är bra att lyssna på sig själv, och göra det man själv vill. Hoppas att vi syns ändå, och då kanske på Skumpa & Spaljé.

  Kram Helena och Liselotte.

  SvaraRadera
 7. Hej! Vet att du kikat på min sambos blogg "joson" ibland. Samma sak för J. Allt tar tid. Svårt att få tid till bloggandet. Har lagt upp lite bilder på min sida så du kan se "bebis i magen" :) Ha det gott! Kram Inge

  SvaraRadera
 8. Tack!! Jo det var min dag :-)
  Låter bra att vi kommer att höras i alla fall!
  Sköt om dig!

  Kram Sara

  SvaraRadera
 9. Vet du vad. Jag förstår dig. Ofta funderar jag om bloggen gör att jag prioriterar fel. Familjen är viktigast. 100% viktigast.

  Du kommer att vara saknad och om du får inspiration och ångrar dig är du varmt välkommen tillbaka! Då kommer jag hit igen.
  Kram Anna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg