Nästa vecka kommer Buddha hem till oss. Och han blir bara sötare och sötare....


Jag är en usel bloggare just nu...Och tiden står liksom inte still. Jag ska försöka komma i kapp. Ta det lugnt och andas ut...eller vad säger ni? Visst är det alltid lite extra stressigt innan semestern. Semestern för mig får jag vänta 3 veckor till!!

Nu ska jag ta tag i diskussionen med min äldsta dotter som fått för sig att hon ska skaffa sig Facebook. Svaret nej från mig...men inte godkänner denna damen detta svar....phuuu. Bara till att bita i hop. :)

*

Kramar på Er

Kommentarer

 1. Hej:) Så söt vovve ni ska få hem, förstår längtan.
  FB till barn är ju alltid svårt, har ett par väninnor som har samma problem som du. Dom har löst det med att själv få ha lösenordet och kolla vad som skrivs. Är det en massa trams eller annat konstigt så får dom inte ha kvar den. Tyvärr är det ju så att "alla" har det och det är svårt hur man ska ställa sej till det. Jag fasar själv för den tiden när Milo ska en massa som jag ogillar.

  Ha det gott och njut sommaren!

  SvaraRadera
 2. hej!
  Herre min gud så söt han är.. Förstår att ni längtar..

  kram

  SvaraRadera
 3. Gud vilken goding! förstår längtan...

  Hur gammal är din stora dotter? Jag vet inte själv hur jag hade agerat om någon av mina hade velat ha fb. Förhoppningsvis dröjer det år till dess... :)

  Ha en underbar dag!

  Puss!

  SvaraRadera
 4. Hej
  Underbar hund ni väntar på!!
  Angående facebook så har jag en dotter som är 13 år nu och hon har haft facebook ett tag. Vi gjorde så att jag också skaffade facebook och så blev vi vänner med varandra. Jag kan alltså se alla hennes inlägg hon gör och det tycker jag är ok. Facebook är jättekul, jag har hittat massa gamla barndomskamrater som jag inte har pratat med på 25-30 år. Lycka till!
  Kram Heidi från Borås

  SvaraRadera
 5. Min son (som är 9) har tack och lov inte börjat tjata om det än, men det kommer väl ; )

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg