En Ny Favorit...

Lång kjol från h&m är just min favorit. Jag är himla förtjust i långa klänningar & kjolar. Speciellt när de faller fint. Denna köpte jag på rea när vi var i Kalmar för 99:- super bra pris.

H&m vet vad de gör, & är bra på det ;)


Måste bara nämna:Vi har en alfahane i vårt hus!! En tuff dogg som vill bestämma över barnen, även andra. Mig vågar han inte tuffa sig mot. Eller han vet att jag bestämmer. Han är så klart fortfarande en valp, som testar gränser & vill se hur långt han kan gå. Givetvis! Barnen måste också tuffa till sig, speciellt lilleman & storasyster.
Ojoj...är det någon där ute som har erfarenhet av detta. Jag vet hur jag ska gå till väga men är det vanligt eller?? Jag har nästan glömt hur det var sen vår förra dogg. Men mannen minns att hon hade en tuff tid också. Jaja det löser sig nog!! Men jag tar i mot alla tips som jag kan få :)Nu ska vi fixa till hamburgare som ska grillas med goa grannar i kväll...Det blir lite planering inför torpet i helgen :)Kramar

Kommentarer

  1. Riktigt snygg kjol o vilket kap!

    Vi har ju haft hund för många år sedan o det var oxå en alfahanne. Mitt tips till er är att trycka ner honom på golvet så han lägger sig på rygg. Det gäller även barnen. Så han vet vem som bestämmer. JAg har fajtas mycket med vår förra hund. Till slut gav han upp. Lycka till!

    Puss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg