Ljuvligheter på kroppen...

Är ni bekanta med Bath & Body Works produkter från USA? Min syster kom hem med lite smått & gott. Dessa på bilden är helt ljuvliga & doftar underbart gott. Bra produkter till kanonpriser!! Gå in & kika på deras hemsida...

Har ni det bra i det svenska sommar vädret, nog är det trist alltid!! Regn & rusk i skåneland!! Men jag ser det som tid för andra saker, saker som inte hinns med när solen är framme :)

Nu är vi hemma från en vecka i Småland - i närmare bestämt Korsberga. Vi hyrde ett torp/stuga med underbar natur runt kring oss. Tystnaden var gudomlig!! Vi bada i sjön,fiskade,promenerade i skog. Besökte Astrid Lindgrens Värld, besökte glasbruk & shoppa i Vetlanda....mm. Bilder på det kommer senare. Just nu packas allt upp & tvättar rent ett helt berg av tvätt...phuu.

Jag som alla andra skänker just nu många tankar till det tragiska händelsen i Norge..det är så sorgligt & fruktansvär att man inte riktigt kan förstå det....

Kramar om er extra hårt idag....& ta hand om er

Kommentarer

 1. Bra jag tipsa dig och det va=) Bath and body works, finns många fler bra märken i denna genre i allfall som jag besökt när vi varit i New York!!!

  Det låter som en saga den där semestern i skogen, gud va mysigt!!!!

  Njut nu in i det sista för sen blir det hårdabudimellerud, du ska ju bli en Böna=)iofs e du redan en böna(läckerbit vill säga)

  Ha det bra!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 2. En Sak Till, Akta känsliga får utslag av Bath and body works produkter!!!

  SvaraRadera
 3. Ja tipsen är från dig & jag gillar det super mycket. Tackar Åsa!! Kram

  SvaraRadera
 4. Vilka lyxiga produkter!!
  Måste fråga vilken ras är er underbara hund????? Grymt fin!!!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg