Önskan

Jag kan ibland bli helt snurrig & alldeles stressad av alla vackra hem i tidningar & i denna bloggvärlden. Jag önskar tusen gånger om att jag har det så vackert som många av dessa hem.


Man fixar & trixar men jösses så svårt det är....


Är ni fler som känner som jag ?? Jag blir givetvis inspirerad av allt & jag älskar inredning hur mycket som helst. Men ibland säger det stop. Precis som hemmet bara står still...


Denna bild från vårt vardagsrum!!En fin sida av mitt hem...
Vackra hem som dessa bloggare har..här..här & här!! Jag har visserligen inte varit i dessa fina hem...men det jag ser blir man ju helt såld på. Hur bär de sig åt?? Även detta & detta hemmet är i min smak....så lovely!!
Jag skulle kunna rabbla upp hur många som helst.
Min önskan är att någon snäll själ hade kommit hit & styr upp hemmet mitt :) fast hade man haft massor av pengar hade man kunnat ha hur fint som helst..hehe!

Nu ska vi ta 5 minuters raska steg till stranden.....det är ju bara lyx att bo så här nära havet.
Det är ju egentligen det som är livet :)
Kramar på Er...

Kommentarer

  1. Så tror jag många säger och tycker. Men ditt hem ser verkligen jättefint ut Malin!!!! Och så säger alla som varit där att det är så himla mysigt, varmt, hemtrevligt och fullt med liv (förutom att det är snyggt)och det är det ALLRA viktigaste tycker i alla fall jag! Men jag kan absolut förstå din känsla. Och som du säger, hade man bara haft massvis med pengar.... jösses så snyggt man hade haft hemma :). Kram på fina fina dej!

    SvaraRadera
  2. Du har ju ett jättefint hem! Man ska ju inte göra sitt hem som andra utan till sitt eget. Min frustration är att jag vill ha ett större hus. Kanske det blir aktuellt med utbyggnad, om det finns pengar :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg