Otäckt...

När klockan slog 05.00 hörde jag Buddha pipa där nere...då var det bara till att kliva ur sängen & rasta fisen :) Himmeln var alldeles rödgul & ljuset var märkligt. Det började mullra ganska långt bort.Sakta men säkert kom ovädret... Blixtrar & dunder. Det hann knappt blixtra fråns mullret kom & blixt igen.. Idag var det otäckt!! Tror nästan det slog ner vid havet här vi bor...Jag har en lustig beundran av naturens makter!! Det är himla intressant!!


I går fick jag bege mig från jobb. Plötsligt ont i magen riktiga kräksmärter,lade mig i soffan på jobb. Sen började stickningar i läppen, klåda i håret, i halsen precis överallt överallt. Kändes som ett hårt slag i bröskorgen, & fick plötsligt svårt att få luft.. Åå allergi chock på gång. Panik!! Mina söta kolleger skicka hem mig. Efter 15 betapred, åkte jag hem & tänkte att det skulle hjälpa.Men jag fick snabbt ta min EpiPen sprutan(adrenalinspruta)som min kära grannen fick ta på mig.... Hjärtat rusade & slog 190,& jag skaka galet mycket . Men det tog bort allt på knapp sekunden. Undervärk!! Jag tar för lätt på min allergi, jag tar det inte så allvarligt. Fast att läkarna är sagt till.Men nu måste jag skarpa mig. Vid minsta stickning i läpp är det spruta direkt & inte vänta tills det blir okontrollerbart..phuuu!! Idag är kroppen som om jag varit med i en boxningsmatch. Totalt mörbultad. Men så mycket bättre.


Nu till något roligare....Loppis på Enkla Ting idag... Sen blir det kalas hos fina familjen A...en mysig Lördag blir det!!Kramar om er alla som ger mig såå himla fina kommentarer Jag blir så glad.

Kommentarer

 1. Åh nä fy vad hemskt. O vi som snackade om det sist. Stackars dig! Hoppas du mår bättre??? Men antar det om du ska på vift idag hehe!

  Just det. Loppisen. F-n glömde den helt. Annars ahde jag åkt ut. Hittade du nåt fint???

  Tack för kommentarerna :). . Åååhh så du kan hårfix också??? Hade gärna haft dig här hemma snart som personlig frisör, för jag kan fan inget sånt.

  Så roligt att du vill ha fler, blir så glad!!! Mejla vilka du vill ha o mått på kidsens armar så knåpar jag.

  Nääää, det är både praktiskt o snyggt med tights på pågar. Säg åt honom att säga att det e coolt och skönt :). Men inte helt lätt, man vill ju inte att dom små ska bli retade.

  Kram o trevlig helg så hörs vi! Måste ses igen snart!!! Saknar redan dina kloka ord :).

  SvaraRadera
 2. Glömde säga....Usch vilket väder. Men jag gillar sånt :). Adrenalinkick på annat håll!
  Fina bilder!!! Kan du inte göra dina bilder större på bloggen??? Måste du ju nu när du har en sån grym kamera!!

  SvaraRadera
 3. Vädrets makter är så starka!

  Kika gärna in på min sida, där har jag lagt upp senaste katalogen från inredningsföretaget Living and Room, de har jätte söta barngrejer!

  http://niehoffs.blogspot.com/p/startsida.html

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg