Tips!!

För er som älskar fil eller yoghurt på morgonen/mellis eller kvällmål. Tipsar jag er idag om super goda crunchy crunchy ...


Från Garant (finns att köpa i Willy´s butikerna) Crunchy med yogurt & jordgubb. Denna är så smarrig!! Rekommenderas verkligen!!


Jag är den som älskar fil & yogurt gärna på morgonen eller som lätt kvällsmål. Men har alltid egengjort musli på då. Denna gången köptes crunchy istället. Kanske lite onyttigare än muslin, men med liten mängd på så tycker jag det är ok.


Den är värd att prova...såå god!! Tips Tips från mig!!
Idag är det måndag, & den har varit helt fantastisk. Dagen har gått fort & jag har hunnit med massor. Det har varit en super bra dag på jobb. Och har finaste, goaste familjen (i mitt hjärta då)......Må gott

Kommentarer

 1. Hej söta!
  Mums. Osså har du stylat bra med rosa :), lockande värre.
  Så skönt att det e kul på jobb. O visst har du en underbar familj med en lika underbar mamma, av vad jag fått se iaf :).
  Jag fixar ett armband till dig :). Visste inte om du gillade dom för hade jag vetat så hade du fått några sist vi sågs. Mejla mig vad du vill ha. Vet du, jag har nog en buddhaliknande tag nånstans hehe.
  Må fortsatt gott (lät som en oldie där men men :))!
  Kram/ Jennifer

  SvaraRadera
 2. Det va en riktigt bra dag på jobb, lugnt o stilla, tryggt o mys, lärorikt o utmanande det gillas!! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg