Trött & Hittepå Muffins

Jag befinner mig just nu i en fruktansvärd trött period. Så fort jag sätter fötterna i hemmet, förvandlas jag till "häxan sur tant"....!! Och det är ju så tråkigt när man går & längtar efter sin älskade familj hela dagen :) Idag när jag hade middags rast, Tog jag tag i häxan sur tant & bad henne att försvinna för gått(eller ja det lär hon ju inte göra helt & hållet.. men ändå).

Jag ska strunta i mitt grusiga golv, mitt stökiga köksbord & diskmaskinen som ska tömmas.

Jag ska hem & lyssna på mina barn & höra vad mannen har att berätta. Kan jag tömma disken är det ju bara bra...Jag är en manisk städare & plockare. Jag kan plocka hela dagarna men ändå vet jag knappt vart jag lagt sakerna !! Är ni som jag eller????I dag blev det lite muffinsbak. Hittepå muffins kallar barnen de för.

Ett vanligt grundrecept med banan, sylt & chockladsås .... Nu låter det som om jag aldrig pratar eller gör något med mina barn, men så är det ju verkligen inte. Men jag tror inte jag är ensam om att direkt när man kommer hem försöker man fixa hemmet.Och ibland glömmer man bort att sitta ner & bara prata...andas ut. Inga sysslor försvinner direkt.. tyvärr!!


Nog om detta.


Största Kramen till er

Kommentarer

 1. Hej Malin!
  KLOKT! Klart man gärna plockar och städar, städar och plockar, blir irriterad och tjatar, alldeles för mycket. Men till vilken nytta??? Man har inte all tid i världen och man måste prioritera och man måste lära sig släppa på saker som man inte dör av. Jag tänker så här. Tänk om jag skulle dö imorgon. Vad skulle jag helst gjort med tiden jag hade kvar. Jo, varit, VARIT, med mina barn och min sambo. Och vem vill bli ihågkommen av sina barn som en städande, tjatande hagga? Nä, låt det viktiga väga mest, eller hur?
  Så, som sagt, klokt tänkt min vän.
  O supergoa muffinsen såg ut med bästa kameran. Riktigt bra skärpa. Duktig du är!!
  KRAM/Jennifer

  SvaraRadera
 2. Känner igen mig så väl i det du skriver! varm kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Jo tack känner helt och fullt igen det där, skrev nått liknande om det nyligen på bloggen (med en fin "budskaps"tavla- kika så känner du igen innebörden av texten!) .
  Man får prioritera, vad är viktigast, dammråttorna eller barnen? Och inte glömma det där viktiga, leva i nuet och vara en NÄRVARANDE förälder... även om det ibland är svårt...!
  Mumsiga muffins ser det ut att vara :)
  Kram H

  SvaraRadera
 4. Jag är precis likadan... Ibland är det bara att ta ett djupt andetag och ignorera röran. Jobbigt, men jag tränar på det...;)
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Å vilken skön blogg!

  Hon Häxan Surtant... hon har en tendens att komma fram ibland... Men det kan vara ganska skönt... en stund...;-)

  Känner igen mig precis, ibland får man liksom spelet på allt som bara ligger överallt. Ibland får man bara blunda, precis som många andra säger...

  ha en skön helg!
  Erica

  SvaraRadera
 6. Hmmm. JAg känner igen mig till hundra procent. Är precis likadan. Man har så mycket måsten när man kommer hem. SOm att laga mat, plocka undan. Städa, tvätta osv osv... Man glömmer nästa bort människorna som befinner sig i detta perfekt städade o undanplockade huset. MEn idag ska jag ta vara på dina fina ord. Och bara umgås med min familj, men först måste jag... ;)

  Puss!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg