Höstyra....

Det blev en mysig dag i dag trots allt.....


Storasyster & mannen körde iväg till fotbollmatch i morse( som för den delen blev 17-1 & storasyster gjorde 2 av målen).Och jag hade bestämt mig för en förmiddag med de andra barnen i stan & titta på höstyran. Ta en god fika...mm. Men när vi begav oss ner till stan skrek lillasyster halva vägen att hon INTE ville ner & då gav jag upp. Vände om med cykeln & körde hem igen. Hon gick upp på sitt rum & där fick hon skrika färdigt. Efter en timmes skrik, kommer hon ner från sitt rum & ber om ursäkt. Vi bestämmer oss för att göra ett nytt försök & det slutade med en mycket mysig & trevlig stund i höstyran...dok riktigt kallt...brrr!!! Det är inte alltid lätt att vara mamma & definitivt inte lätt att vara en lillesyster heller för den delen. Det gäller bara att hålla lugnet. Hon är förtillfället i en sjukt känslig period. Gråter & skriker konstant. Är den en 8-9 år kris eller?? Det är många kramar & pussar som gäller just nu!!


Jag läser i många bloggar att man är trött,& tycker att tiden inte räcker till, man glömmer bort sig själv. Man har så stora krav på sig . Man vill så mycket & det fungerar inte. Varför är det så? Jag har just nu en riktigt jobbig period. Verkligheten har liksom kommit i kapp mig på något vis..


Det är ju inte så att jag går runt & är deprimerad hela dagarna. Men jag har börjat prioritera vissa saker mer än andra.Jag gick in på Skumpa & Spaljé & köpte mig några blommor (eller grönt i vas) som verkligen pigga upp. Precis som Helena sa till mig...hem & njut av dessa. I bland känns det så bra när någon frågar hur det är. Och sedan förstår. Så som Helena frågade i dag...det kändes så varm om hjärtat. Bara det lilla kan göra så mycket. Tack Helena :)


Det blev så fint i vasen, rent & enkelt...eller hur?
Sen vill jag passa på att tacka er alla som kommaterar hos mig. Jag blir sååå glad av det, verkligen. Sjukt kul med nya bloggar som jag har fått äran att kika in hos också. Jag ska dok bli bättre på att kommetera tillbaka till er alla..


Puss på er & största Kramen !!

Kommentarer

 1. Hej söta fina Malin!
  Jag bara älskar dina fina inlägg och din ärlighet. Visst är det så!! Tiden räcker aldrig till, det är bara att acceptera.
  Trist att du är i en sån period. Vet hur det känns. Hoppas det vänder. Jag går o inväntar min PMS som gärna tar kål på min livsgnista en vecka.
  Fått mitt mejl???
  Kram/Jennifer

  SvaraRadera
 2. O fina bilder på fina blommor, glömde säga det :)!

  SvaraRadera
 3. Åhhh vet du jag var på en föreläsning idag med Malin Alfven hon från TV4 och knattetimmen i P4 9 års åldern är en SUPER känslig period hon poängterade det flera gånger!!!!!! Allt normalt alltså själv har jag en 6 åring med känslorna utanpå kroppen ; ) dessutom en sambo som fyller 40 i dec
  ; ) kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket Malin ta väl hand om dig.....kram helena

  SvaraRadera
 5. Fina blommor och fin blogg jag hamnade på:)
  Kram Emma

  SvaraRadera
 6. Känner igen det där att tiden inte räcker till. Några timmar till på dygnet hade inte varit fel.:) Och ja, min stora dotter som är sju är lika jobbig. Fast hon är mest sur o skrikig tycker jag. Precis som du skriver får man försöka behålla lugnet. Men det är ju inte alltid det går. Och då skriker den här mamman lika mycket som dottern o det är ju inte bra. Men ska ju föregå med gott exempel. Men, men...

  Puss!

  SvaraRadera
 7. Men så fina dom var! Ska leta efter något liknande när jag köper fredagsblomorna =)

  Trevlig helg!! Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg