Efterlyser!!

Godmorgon Lördagen & vilket solsken du ger oss...Kallt är det dok, men sooolen gör oss glad!! Idag behöver jag er hjälp söta bloggare & alla andra givetvis....Och jag hoppas på att någon kan hjälpa mig :). Jag efterlyser en gammal DayHome kudde som jag vet fanns i deras sortiment för ett tag sen...Jag lyckades inte hinna köpa denna när den fanns i deras kollektion. Och nu kan jag inte radera dessa kuddar från min skalle!! Jag vill bara ha ,ha & ha!!


Men jag vet att det inte finns att få tag i butik nu. Men därför var detta sista utvägen. Någon inrednings galen ;) som vet vart jag kan finna dessa? eller någon som kanske ska sälja...osv???De två runda kuddarna på dessa bilder är de jag efterlyser...älskar den kudden som är längst bort i vänstra hörnet. Lite dålig bild på den.Men det finns många fina bloggare som har just denna kudde.Jag blir lika knas varje gång den dyker upp!!Varför är det så att vissa saker sätter sig djupt in i ens lilla skalle. Och kommer inte därifrån. Dessutom skulle jag vilja ha alla kuddarna på denna bild....hur snygga är de inte då??
Finns där någon som ska sälja el vet någon butik som säljer dessa fortfarande,jag blir gladast i världen om ni vill hjälpa mig med lite tips :)
Hoppas det finns fler galna typer som jag här ute...hihi.

Nu ska jag trots min halv kassa kropp bege mig till valpkurs i skogen. Tur att solen är framme & kan varma mig:) Jag vet det blir mycket valp på min blogg just nu...hoppas ni står ut :)
Sen efter det kalas dax för mig&svärmor...
Största Kramen Till Er

Kommentarer

 1. Hej Malin!
  Hallå ja. Vi glömde varandra haha. Vi som skulle ses i helgen :). Men vi har visst båda alldeles för mkt på schemat. Men eller hur måste vi ses snart? Nu har det snart gått för lång tid att jag nästan glömt hur trevlig och härlig du är haha.
  Jag har ingen sådan kudde tyvärr o hade jag haft hade jag behållit den :).
  Lycka till på valpkursen!!!
  Kram o mysig helg

  SvaraRadera
 2. Skriv om valpar hur mycket du vill : ) hi hi måste vara mysigt! kramis Sofia

  SvaraRadera
 3. Skicka en bild till dom nätbutiker du vet har haft den. Ibland plockar dom bort varorna från hemsidan, men kan kanske ha någon kvar som inte syns. Värt att testa.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. hallå där!

  Jag har dessa godingar, och jag vill tyvärr inte släppa dem. Leta på för dem är så fina, och passar in överallt.

  Kram och trevlig söndag

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg