Idag kom Elsa & visst kan vi alla göra fel...

Godkväll alla underbara....

..........jag som många fler har gått & förälskat mig i Spira kläder.

Helt ljuvligt fina & underbar kvalitet. Idag trillade mitt efterlängtade paket i brevlådan. En vit blus vid namnet Elsa, & hon var så välkommen hem. Dok är jag inte lika vacker som tjejen på bild...men ni kan ju fantisera om att jag är lika fin i min...för jag känner mig så i alla fall ..hihi :)

Blusen köpt jag på Blackbaloon. Efter en liten miss med min beställning fick jag ett underbart kuddfodral från DayHome som kompensation. Men alla kan ju göra fel...eller hur??
Jag blev i allafall super duper glad. Gulligt av dom!! Supertrevligt bemötande & sätt gör att man vill handla fler gånger..... :)


Kuddfodralet ska få bo i mitt "orangeri".... Så det blir extra mys!!Det blev en fullspäckad eftermiddag. Först utvecklingssamtal med storasyster & efter det simskola med lilleman....Nu har vi äntligen landat med mätta magar & trötta kroppar i vår skön sköna soffa.Hoppas ni haft en skön start på veckan?


Psss...imorgon ska vi kolla på hus....:)Största Kramen Till Er

Kommentarer

  1. Hej Du!
    Vet att du är jättevacker i din blus. Jag är inte helt såld på spira faktiskt. Inte min grej alls. Speciellt inte de rutiga flanellvarianterna. Men en helt enkel i vitt hade jag kunnat tänka mig, kanske :).
    Jag hoppas verkligen vi får in en träff snart. Men herrejesus vad tiden går o vad schemat hela tiden är späckat trots att vi inte har ngt inplanerat :).
    Vi har haft en jättefin start tack :).
    Ha en fortsatt bra vecka du med!!!
    Kram/Jennifer

    SvaraRadera
  2. Lycka till med huset ni skall titta på...

    Kram Helena.

    SvaraRadera
  3. Jättefin blus! Och kudde!
    Kram Helena

    SvaraRadera
  4. guuu va fin blus! Helt i min smak, då får jag kika in där! Du är säkert ännu vackrare i den än tjejen på bilden, allt klär en skönhet!
    Visst var jackan spännande? Jag har beställt både den vita och den svarta för att kolla. Nu håller jag tummarna för att den motsvarar förväntningarna.

    Ha det!

    Kram

    SvaraRadera
  5. Superfin blus. Nu blev jag nog lte avis... :)

    Bor ni inte hus redan? Vart letar ni? Vilket ska ni kolla på? Jag är inte alllls nyfiekn. Hahahaha!

    SvaraRadera
  6. Söta fina syster! Du är så himla vacker , det är synd att du inte ser det själv!! Men du ska veta att jag är en stolt lillasyster! När får jag komma hem till dig så att du kan få din present? :) imorgon? Puss //kajsa

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg