Vill bara dela med mig...

...av den bästa gåvan jag har...


Mina barn.Jag känner mig så lyckligt lottad över att ha 3 så underbara barn. Känner mig nog lyckligast i heeela världen. Mitt i alla jobbiga stunder, tjiv & bråk med dom så är ju kärleken oändlig!! I går när jag kom hem låg där en presentlåda på matrumsbordet till mig från storasyster. I lådan ligger ett turkost trähjärta med snöre genom...& en lapp.


Och denna lapp vill jag dela med mig av!! Så här står det för er som inte ser....



Min älskade mamma, Du är så söt som smultron & gullig som en nallebjörn.Du sprider din kärlek till alla du möter. Ditt skratt är roligt att höra.Dina hjärtslag gör vackra ljud i från sig. Dina kramar är så sköna & mjuka.Dina pussar är mysiga. Du är den bästa mamma man kan ha !!!



Jag vet när jag var liten & man gjorde liknade presenter till sin mamma. Man hade inga pengar att köpa något till henne. Så där satt man & kämpa med en teckning osv. Och när jag gav hemma gjorda presenten , tyckte jag : -uch så ful den blev eller hon vill ändå inte ha den. Men nu när jag själv blivit mamma så jooooo det är ju dessa som går rakt in i hjärtat på en. Detta betyder ju mest!! Så nu har jag svaret...mamma blev ju glad. När jag fick dikten igår, blev jag så himla rörd. Och faktiskt fick det mig att tänka:Så här är jag för henne. Fast att jag känner mig som häxan surtant ibland...& är som surtanten ibland också ;) Så är det så de känner!! Tro det eller ej!!



Jag vill tacka er alla för era grattis önskningar i går, super söta alla...& tack för alla fina gåvor jag fått av nära & kära!! Nu är jag sömnig..


Godnatt på er

Kommentarer

  1. Men vad gulligt, kom nästan en liten tår här ; )

    Grattis i efterskott, fina presenter du fick!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Underbart! Sånt gillas! Hoppas nu att jag med får från min när de kan skriva!

    PUss!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg