Ett gott tips & bara kvinna......

Idag vill jag tipsa er om Wasa Solrut Sesam knäckebröd. Som är ett brytbart knäckebröd,luftigt & riktigt smarrigt. Gillar man inte sesamfrö finns det solrut med pumpafrön eller spelt/dinkel & havrekärnor. Jag bara älskar knäckebröd....!!Perfekt att ha på morgonen eller som ett mellanmål. Även som jag när man bara är sugen på något gott!! Bara ett litet tips till er...



"Ett fullkornsknäckebröd av vete och råg toppat med sesamfrön. Solruta är lite luftigare än andra knäckebröd. Som ett mjukt bröd ungefär, fast hårt. Varje skiva är liksom dubbel så att man enkelt kan dela den med någon man tycker om."



Så beskriver Wasa själv sitt riktigt goooda knäcken!!

För er som gillade min kofta & gillade "bara kvinna" Just Female märket,här kommer lite favisar från mig..... upptäckte att det var svårt att komma in på deras hemsida. Men HÄR & HÄR kan ni se fler kläder från märket & shoppa om ni vill!! Just Female har även en hel del coola smycken, peace halsbandet är en riktigt fining enligt mig.






I dag slår jag på stort...Det blir Söndags stek här!! Har varit så sugen på det ett tag...så det fick bli en sådan idag :), nu får jag bara hoppas att den blir lika god som min mors blir. ...

Må väl denna söndag, Kram Från MiG

Kommentarer

  1. Söndagsstek , Gud vad gott det låter.
    Du får gärna låna hem o prova klänningen om du vill.

    Hur har det gått med huset? E det i b husen eller?

    Trevlig söndag kram

    SvaraRadera
  2. Fin peacetröjan var!

    Blev det något köp från petitbo? ; )


    Kram

    SvaraRadera
  3. Mums! Det lät sjukt gott. Hoppas den blev som du hoppades!!!
    Stackars din man förresten, med knäna...Glömde säga det sist. F-n vad olyckligt när han gillar att röra sig o spela fotboll.
    Jag gillar osså de knäckena men har glömt bort att dom finns. Får ta o köpa hem mig ett paket imorrn.
    Ha en mysig kväll o hoppas det gick bra på jobb/Jennifer

    SvaraRadera
  4. Snyggt urval, gillar den vita blusen, peace-tishan och den prickiga klänningen! Och knäcket kommer jag gå raka vägen till affären och köpa i morgon. Tips-tack!

    SvaraRadera
  5. Å vad gott det lät:)

    O fin inspiration med kläderna, de har så mycket fint!:)

    Önskar dig en fin dag! Krammmm:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg