Gott Nytt...& allt det där....

Nyårsafton idag!! Och vår dag & kväll kommer att bestå av lugnet själv. Som vilken kväll som helst faktiskt. Det ända som skiljer sig från andra kvällar är att barnen FÅR vara vakna länge. Vilket jag tror kommer att misslyckas eftersom deras mat & sov klocka ringer vid åtta tiden & blicken står halv!! Men vi lever på hoppet vi.Bjuder i dag på en bild på min favorit kopp & mina två "dassalock" till händer....


Röda & fina är dom iaf :) Kan ni tänka att Små saker får mig att må bra. Som att måla naglarna gör att jag känner mig liiiite extra god & tillfreds i kroppen. Lustigt va? Små saker...ingen big deal alls......men just nu känns det så !!


Nu vill jag bara slutligen Önska er Gott Nytt & allt det där....♥

Kommentarer

 1. Håller med dig, Malin! Jag blir också glad av det lilla. Som målade naglar! Det får bli mitt nyårdlöfte kanske..? ;) Målade naglar och träning så känner jag mig snygg :)

  Hoppas du snart känner dig bättre vännen och att ditt 2012 bli ett bra år! Du är en helt underbar människa. Det största hjärtat och fantastiskt fin på alla sätt. så är det verkligen och det skall du aldrig glömma. Tänk på det. Ofta. Du är värd det bästa!

  Kramar och fyrverkerier!

  SvaraRadera
 2. sköna höna!
  du inspirerar massor, med vad du än gör, visar eller skriver. det ska du veta.
  bara med dina dassalock (knäppgök där :)) så inspirerade du mig till att måla naglarna ikväll :).
  gott nytt år!!!! njut av kvällen malin o din familj malin. hoppas inte buddha blir rädd :(.
  kram/jennifer

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år Malin! Här blir också dagen och kvällen som vilken vardag som helst, blir ju så med de små som dunar in tidigt. Och sen när de gjort det ska min man och jag dricka vin och äta räkor!

  Jag älskar också målade naglar :-)

  Önskar er en mysig nyårsafton!
  KRAM Malin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg