l o v e


En oändlig kärlek till mina små ♥......tre fina varelser som vi skapat tillsammans...

Nu ligger jag här & njuter av att titta på storasyster som styr upp pepparkaksbaket med syskonen.,...utan bråk..utan tjat...bara kärlek...& en massa julkänslor...

Kommentarer

 1. Hej fina!
  Naw mysigt!!!
  Postade nåt till dig idag :). Hoppas du fårr ljuset iaf. Jag blev lite sen med armbandet. Sorry. Men du lär ha det imorgon iaf.
  Hoppas du mår bättre!!!!
  Ha en God Jul!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så hjärtligt duktig storasyster! : ) kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Fina fina Malin! Hur är det med dig? Blir så bekymrad av dina inlägg... Nu kan jag äntligen komma in här igen, vet ej vad som var fel innan.
  Ha nu en riktigt fin jul och massor med kramar från mig!

  SvaraRadera
 4. Snäll storasyster =)

  Hoppas du mår bra snart (vet ju inte vad som är "felet" men ändå)!

  Och GOD JUL om jag inte hinner kika in här igen innan ; )

  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej Malin! Visst är de vita kulorna fantastiskt fina! De skeppar till Europa men kulorna finns inte med i deras shop. Ska maila dem och fråga om de finns till salu. Min syster blev också ett helt galen i dem :-)

  Davines kan man köpa från till exempel http://www.baressoshop.se Det är väl sisådär halvdyrt men jag unnar mig det, vill inte byta nu heller när jag känner sådan skillnad.

  Tack så mycket, så snäll du är! Jag är väldigt ljus i mig själv men slingar det ändå ibland för att få håret sådär extra fräscht och sen blir håret mer "stadigare" med slingor. Inga fara alls, fråga på, det är bara roligt :-)

  KRAM Malin

  SvaraRadera
 6. Kramar till Dig och de dina, fina Malin <3

  SvaraRadera
 7. Kan jag låna storasystern nästa gång vi ska göra pepparkshus. Kan tänka mig att hon är en fena på att styra upp det med så inte mamman här får raseri utrbott och huset går i tretusen bitar :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg