Är det bara hemma hos mig...

....som dessa fenomen sker???


Detta kan göra mig riktigt irriterad & smått fundersam över...Frågan är ju nu hur ni tänkte? Eller kanske om jag nu gräver lite djupare.....vad gör jag för fel? För detta är inte första gången det ser ut så här på vår toalett. Felet kanske är som så. Att jag bara suckar en riktigt djup suck....och därefter tar jag bort den tumma rullen också är allt bra....


Suck....
Nu ska jag gå till backen & se hur det går för mina barn. De har nämligen trotsat den lilla lilla snön som fallit ner här på morgonen. För att kanske få åka en eller två gånger i backen.

Kommentarer

 1. Jag brukar vråla VEM TOG DET SISTA DASSAPAPPRET?? och sen gå därifrån och oftast har den skyldige fixat till det även om den tomma rullen står kvar på vasken... Men Malin! Haha! Detta är första gången jag ser detta fenomen. Tycker nog det är gaska kreativt!
  Kram!

  SvaraRadera
 2. :). så brukade jag också göra när jag var ung. hade för bråttom. orkade liksom inte. o såg det inte som speciellt viktigt :).
  sött på nåt sätt ändå. de är uppe i sitt o en hur pappret hänger spelar absolut ingen roll. skönt att dom känner så egentligen.
  fint att du börjat lätta ditt hjärta!
  kram/jennifer

  SvaraRadera
 3. Jo, hos oss är det likadant, fast där har de inte bemödat sig med att försöka få dit en ny rulle.

  <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha...ja Jenny..hör och häpna. Det fenomenet händer också här....
   Det är så att man blir litta grön ibland!!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg