Badrum

Kanske det inte är det viktigaste just nu. Men ett nytt badrum har planerades in för en tid sen. Det kommer dröja ett bra tag pga omständigheterna. Men välplanering innan arbete är ju väldigt viktigt. Att också handla lite i taget ingår i välplanering. Tycker jag!! Just nu har vi ett hel kalklat badrum med badkar & massor av onödiga skåp. Och för många speglar. Badrummet går i vitt och grått. Och väldigt mycket 90-tal.


Jag gillar inte detta badrum det minsta!! Våra tankar går åt att ta bort kakel, lägga matta & våtrumstapet. Jag säger bara det att det finns en helt underbar värld av fina tapeter & mattor. Ni anar inte. Just nu är kakel "the thing" för alla. Men nä inte här. Vi alla har olika smak och tycke...allt är vackert i våra egna ögon. Jag vet precis hur jag vill ha det. Badkaret som ingen badar i ska bort och ett dusch ska in!! Spotts i taket. vitt och svart...stilren och lätt städat. Också trasperanta färgklickar här och där. Som i detaljerna :)


Dock är jag osäker på färg av badrumsmöblerna. Svart eller vitt. Detta här hittade jag på IKEA.


Eftersom det kommer dröja ett tag innan badrummet sätts i gång kan jag suga på karamellen ett bra tag till......
Planerna är att sattsa på renovering till sommaren. Men vi klubbar aldrig med klubban i detta hemmet...Hur ser det ut hos er?? Kan vara roligt att höra era tankar...Kram MalinPss....jag har inte gott och blivit galen...bara skönt att ventilera här på bloggen i en känslomässig period. För mig är den till för det. Och det är ju okej...

Kommentarer

 1. Ahhh en renovering på gång hos er också, va spännande! Vi har planerat i många år känns det som men har inte kommit igång (pengar)...
  Men har också en rätt klar bild i huvudet hur jag vill ha det.
  Dom där svarta möblerna har min bästa vän i deras badrum, jättefina och ser snyggt ut. Satsa på en stilren kran till!
  pst, tack för tips/erfarenhet ang utslagen, just nu är dom helt borta igen, men får se om dom kommer tillbaka.
  Och nu bara mååååste jag läsa Mias bok!
  Stor kram!!

  SvaraRadera
 2. Vi har svart/grå/vit mosaik i hela badrummet, väggar som golv med inbyggt badkar och hyllplan också i mosaik. Alltså inga lösa skåp. Spottar i taket.

  Men inom en snart framtid blir det nytt för oss också. Men först ska vardagsrummet bli klart, vattenläckan i källaren och så köket. Men sen så ; )

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag gillar kaklade badrum så bra och lätt att hålla rent. Snygga svarta skåp : ) kram Sofia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Sofia...jag gillar också kakel Absolut. Men jag har förtillfället fastnat för underbara våtrums tapeter och mattor.....så inget fel i kakel alls. :)

   Radera
 4. Hej Stumpan! Hur är det idag?
  När vi byggde vårt stora badrum för 1 år sedan helkaklade vi det med små kakelplattor som var matta vita. Det är för att det är bättre garanti på ett kaklat badrum ifall det skulle hända något med huset, typ läcka eller något som gör att man behöver vända sig till försäkringsbolaget.
  Jag valde vita möbler från Ikea. Bilder finns på www.weilandsbygge.blogspot.com om du vill titta =) Jag tyckte det blev riktigt fint. Sen hänger jag dit färgglada handdukar i turkost eller rosa.
  Kramis!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg