Lurat..

bild printerest

Vem lurar jag!! Idag har jag lurats...liksom lekt en liten lek!! Min lyssnare & min sjukskrivare...har lyssnat & jag har ljugit. Jag har ljugit för alla. Jag har ljugit för mig själv. Och nu mår jag skit. Jag har lekt en lek....allt är bra igen...Panikångest..sömn..yrsel...andning !!Andning...andas ska man göra det. ja om jag andas fort så har jag gjort det. klart slut!! Ler & har panik. Alla måste se förändring NU...annars är jag hopplös. Ett fall som inte ska kunna gå och lösa. Det är väl ungefär här man ska ha kommit något värt va?? Ja men då spelar jag med....mjuknar rösten & låter så där harmonisk igen!!

Nu är jag så som jag var innan...så som alla vill att jag ska vara!!

Alla mår bra då. Familjen, vänner & min man!! Det är så viktigt. Viktigt hur alla andra mår & har det!! För mig!! Jag mår bra då!! För då behöver jag inte ha dåligt samvete . Ingen behöver säga: "Hon den tänker bara på sig själv"...åååå så skönt!! Så skönt att alla andra har det bra, så kan jag snällt ta det som blir över. För då är jag nöjd med. Uch nä...jag vill inte vara den Malin alla vill att jag ska vara. Jag mår inte bra då. Jag mår inte bra inte idag..inte igår & definitivt inte imorgon. I morgon mår jag sämst.....sämst av alla dagar!!

Vem lurar jag....bara mig själv...bara mig själv!!

Kommentarer

 1. En JÄTTE kram från Sofia

  SvaraRadera
 2. Dåligt samvete är skit! Att må dåligt OCH ha dåligt samvete för att man mår dåligt är dubbel-skit!

  Panikångest är värdelöst!
  Kram <3

  SvaraRadera
 3. Malin! Det tar tid och låt det ta tid att läka! För mig tog det 6 års sjukskrivning med diagnosen Panikångest och idag är jag glad att jag har varit på botten och vänt för jag kan säga att jag varit där, jag vet hur det känns och nu har jag gjort det. En liten erfarenhet att stoppa i ryggsäcken. Nu kan jag gå vidare och jag har hela livet framför mig!
  Så snälla sötis! Lura inte dig själv. Det måste få ta tid!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Malin, jag har mailat dig! Kram

  SvaraRadera
 5. Men gumman! Stora kramar till dig!

  <3

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg