MiG...& Mia Skäringer....

Nu har jag under knappt fyra dagar läst ut Mias böcker....

"Dyngkåt och hur helig som helst" & "Avig Maria"...det är med sorg som jag läser sista meningen i Avig boken.....den sista tanken som går rakt igenom en. Hon har nått ut till mig, & jag har fått se min spegelbild. Jag ser mig i dig !! Du får mig att öppna ögonen. Det kanske inte får mig till någon som helst lösning. Men en inblick i livet. Så som det faktiskt är.!!! Jag tror vi alla som läst dina böcker (som om Mia nu skulle läsa min blogg men ändå) ser vår egen spegel bild. Kanske inte i allt. Men dela av oss. Delar av våra egna liv. Där vi är nu eller har varit en gång.

Det kanske är så att vi alla går runt med varandras spegelbilder. Du min & jag din. Vi är lika & så olika. Kanske någon bär en stor spegel, kanske någon bär på en liten. Stor eller lite. En svart kraftig ram eller bara en utan.....Vad spelar det för roll. Jag tror vi alla är lika, på ett eller annat vis. Dåligt eller bra? Det viktigaste är att inte skämmas. Att våga klirra spegeln & visa DiG, MiG eller OsS...
Mia skriver en offentlig dagbok till oss alla. Som vill läsa den. Inget flummigt,inget overkligt, inget oviktigt.....bara verkliga livet i en ända helhet eller röra...tolka det som man vill. Jag älskar inte Mia Skäringer......men jag älskar verkligen spegelbilden hon gav mig...oss...vi läsare!! Ful eller fin. vacker eller grotesk....spelar ju ingen roll. Här är jag!! En bra början våga visa dig & visa dig stolt :) Efter promenad i solen & kylan med tusen texter i huvudet ska jag inta en latte i soffan me´ min gullunge....Kramar!!!

Kommentarer

  1. I love Mia Skäringer tack för boktipset fina fina du : ) kram Sofia

    SvaraRadera
  2. Milla och shady2012-01-23 21:59

    Du är så vacker min vän.. <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg