Om...

Om jag hade gått ner minst 15 kg & sätt ut som girlsen här.....hade jag haft detta på mig.

Ja & utan den dära mamma magen med alla fina bristningar också då....:)Huuuaaa...nu måste jag ju gå ner 15kg också. Men jag vill inte banta. Jag vill liksom njuta av livet. Jag är absolut ingen stor ätare. Men lite rutin & motion så kanske jag kommer i form?? Jag vill hitta ett sätt att leva efter. Dieter håller ju inte i längden. Man kan ju inte leva efter en diet hela livet. Det vet vi ju alla. Efter en tid så är man tillbaka i det vanliga igen. Jag vet, jag har gjort det så många gånger. Aaaa vänta jag ska inte säg alla...jag känner ju inte alla. Jag kan faktiskt bara utgå från mig själv faktiskt. Dieter är ju absolut en bra push på vägen . Men att hitta ett bra förhållningsätt till maten är ju nog den bästa dieten tror jag. Min vän Maria sa alltid det. Ett bra förhållningsätt...& motion. Så ska det nog funka!!
Oj jamen nu svävade jag iväg med en massa text igen...denna söndagsmorgon.God morgon föresten.....Idag ska stora tjejen på fotbollscup heeela långa dagen. Vi andra har inga planer....vi väntar och ser vad söndagen har att bjuda på!

Kommentarer

 1. Ja, motion är verkligen nyckeln till det mesta tror jag. I alla fall för mig. För när man motionerar känner man sig genast så mycket snyggare och sundare och aptiten blir därefter. Jag äter mycket men är sugen på nyttiga saker mestadels.

  Ha en riktigt skön söndag!
  Kramar.

  SvaraRadera
 2. Känner igen det där med att behöva gå ner, men att det är såå tråkigt att banta. 5 kg är det för min del. Inte så mycket kanske. Motion gör varken till eller ifrån för mig, tycker jag.

  SvaraRadera
 3. Snyggt...ja det där med dieter....Äta lagom motionera tror jag på. GI kosten tycker jag är bra...magen mår bra och man får äta så mycket gott.

  Kram Helena.

  SvaraRadera
 4. Är inne i precis samma fas, jag har 10 kg som ska bort men huuuur ska jag gå tillväga utan värsta dieten och tokträna som jag aldrig gjort eller gillar.
  Sunt förnuft, äta mer klokt och smart, till att börja med. Om man siktar på 1 kg i månaden istället för 1 kg i veckan- måste det väl gå lättare? Ja tar ju längre tid men man behöver inte ändra sååå värt mycket på livet man lever idag?
  Jag har börjat att skära ner på portionerna och dricker inte alkohol om det inte är nått speciellt (fest odyl). Och mellan varje tugga, lägg ner besticken så tar det lite längre tid och ät långsammare...
  Oj nu låter jag som värsta experten, men som sagt jag pushar mig själv och jag hoppas du hittar din väg :)
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Oj är det jag som varit så klok och sagt så?:) saknar dig! //M

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Maria det var du som säger så. ...<3 saknar dig med :(

   Radera
 6. Nä, jag håller med dig. Diter funkar ju inte i längden och oftast går man upp mer än vad man gick ner när man börjar äta normalt. Jag är ingen expert men jag tror att man ska äta allt men lite mindre. OCh träna regelbundet. OCh i helgen, faktiskt, så har jag börjat leva efter det. BEhöver oxå gå ner 15 kg ungefär. Och nångång måste man ju ta tag i det... :) PW, styrketräning och normal mat intag är min nya livsstil....

  <3

  SvaraRadera
 7. Fina kläder nej dieter är inte bra. Lära sig då man ska sluta då man är mätt hi hi lättare sagt en gjort! kram Sofia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg