Hur svårt kan det va..

Har inget vettigt i tankarna egentligen. Men en sak vill jag bara säg eller fråga... Hur är det med er...... Jag har så sjukt svårt att skiljas från mina saker. Jag har även svårt att kasta. Vissa saker. Jag kan lägga undan ofta. Lägga undan är jag expert på. När jag sen glömt bort de, har jag lättare att kasta. Vad menar hon nu med saker...!! Hehe...Det är allt från möbler, inredningsdetaljer,köksporslin, kläder & ibland även blommor. Är det klokt blommor alltså. Som i julas köpte min mor minigranar till mig, Och nu när julen städats ut. Kunde jag inte slänga dom. De var ju inte döda... De fick åka ut i orangeriet. Eller murgröna som är sådär halv ledsen. Den måste ju få en ny chans liksom....allt åker ut i orangeriet för en ny chans. Oj nu låter jag helt knas.....onödigt att slösa. Eller??? ( jag har inga problem att rensa barnens rum eller förråd där man tryckt in skit som man inte pallar se mer..nä det är gott för själen) Som denna bild jag visar idag. På min favvo byrå!! Här har det sett likadant ut i säkert två år. Möjligtvis har jag fyllt på med en eller två nya ljusstakar. Men igår fick jag ett ryck. Lite mysig musik i bakrunden, trollade jag fram dammtrasan & började damma av....jösses vad det kan samla damm!!Men iallafall....Då trots att det tog i mot lite, blev det en liten förändring på byrån. Liten förändring... Om jag blev nöjd...så klart.
"Varför göra om, om man är nöjd". Men ibland behövs saker flytta runt .Kanske få en ny plats. Och då ger hemmet mer energi. Men jösses så svårt det är... Förstår ni mig...eller jag snackar kanske i gåtor...hehe. Ach i vilket fall så fick jag ur mig detta....Och sen vill jag också säg att jag är absolut ingen skrotsamlar alltså.....så ni inte tror det...hehe!!


Är ni fler som jag?


Fredagsmys på er!!!

Kommentarer

 1. Finfint!

  Jag är tvärt om när det gäller att slänga. Vilket kan vara jäkligt stökigt när man kommer på efter något år att den saken hade varit fin där eller där... Så det finns för och nackdelar med allt! :)

  Hoppas ni har en underbar fredag!

  <3

  SvaraRadera
 2. Min man kallar mig skrotsamlare, men honom lyssnar vi inte på hihi! Jag är ingen samlare men allt jag har kan jag inte ha framme, så jag byter plats, flyttar det i olika rum eller så får det bo i nån låda i källaren ett tag för att åka fram vid senare tillfälle osv.
  Fint du har det där på din byrå, alldeles lagom :)
  Ha en härlig lördag, kram Helena

  SvaraRadera
 3. sjukt fint malin! duktig du är. fräscht.
  jag är ingen samlare :). jag gör mig gärna av med saker. ibland har jag ångrat mig men oftast har jag glömt bort att jag ens haft det en gång.
  ha en fin helg fina o tack för dina ord!
  kram/jennifer

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg