Att vara så där lite nördig....

Jag kan nog stolt medge att jag allt blivit lite nördig..... ja. En "Frallanörd". Min värld stannar liksom upp när jag ser en Fransk Bulldog.( lite överdrivet). Saker & Ting!!!
Som tröjor till barnen. Spargrisar...böcker. Haha skokräm ;) Eller som en kudde vi såg för ett tag sen på Hemtex. På två Frallor som står så fint & ser precis ut som Buddhas pappa & mamma (Tyson & Stella). Underbart.....Jag kan bara inte sluta. Men man får lov att vara lite nördig...eller jag tror jag gillar vara det. På mitt sätt....:)

Och vet ni!! Idag köpte min älskad mor kudden till mig. Buddhas far & mor :)
Hon tog med mig på en tur ner i stan, vilket jag nog verkligen behövde. Bjöd mig på lunch & sen köpte vi fika med oss hem till henne. Riktigt mysigt!! Och nu sitter jag här hemma i soffan njuter med Adele i stereon. Lite ljus är tända. Helt slut i min kropp det värker & värker, men bra slut om ni förstår. Tack sötaste bästaste MoR...
Mannen har tagit barnen till busfabriken, så jag kan ha det lite lugnt. Min älskade man.
KäRLek

Kommentarer

  1. nä men vilken nörd du är hehe. fast det har jag nog märkt på dig alltså. att du blivit en frallanörd, som du så fint kallar det :). o kudden är så du malin o sååå fin. i like!
    skönt me dlugn. låter verkligen som du njuter av livet! blir så glad att höra det!
    stor kram/jennifer

    SvaraRadera
  2. gumman. du inspirerar mig alltid. bara så du vet!
    önskar att jag kunnat ta bort din smärta. jag vet ju. jag är där ibland jag med. hemskt.
    KRAM igen :)

    SvaraRadera
  3. Underbar kudde han är ju så söt er fina Buddha : ) Kram Sofia

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg