LäNgTaN.....

Nog har det blivit lite ljusare på morgonen & kvällen.......


Men hela min kropp skriker efter ljuset . Kroppen längtar efter att ljuset ska gripa tag i mig .......kanske svepa iväg med mig i en lyckodans....eller fuldans som frun hon säger.


Längtan av att vilja sträcka upp händerna så där och känna livet i mig.....Eller krypa upp i hängmattan, stänga av allt ....& bara flytta in i bokensvärld....känna kroppens tyngd....... för en stund!!






Men det är kanske inte lösningen ...men jag tror ändå att solen & ljuset kommer gripa tag i mig. Kanske ge mig några örfilar & be mig att känna livet..:)



gOd fReDaG....

Kommentarer

  1. Jag är helt inne på samma spår. Alltblir bättre när ljuset kommer tillbaks och man kan vara ute långa stunder, ta välbehövliga promenader och njuta av blommor i trädgården.

    Alltså, denna vinter - varför så lång?!

    Ha en fin fredag!
    Kramar / Kristina

    SvaraRadera
  2. Vilken fin blogg du har :D Hit kommer jag gärna igen!!

    Ha en mysig fredag!

    Kramar Linda

    SvaraRadera
  3. aaah vilken vacker beskrivning! våren värmen och ljuset, behöver det mer än nånsin. tror det kan bli riktigt fint när det väl kommer, jag har så många nya takfönster att se ljuset strömma in ifrån och terasser att känna värmen på. längtar! mini

    SvaraRadera
  4. Jag har rätt små ögon också - jag rekommenderar att du tar en vaniljvit kajal på insidan av ögat och en svart eyeliner på ovansidan. Det gör grejer det för oss med små men intensiva ögon! xx

    Ps. Kul att du gillade sminkningen! ;)

    SvaraRadera
  5. Ja, tack och lov att det går åt rätt håll!! Härliga bilder, längtar inte precis mindre till våren nu...Kram Anna

    SvaraRadera
  6. Massor av kramar till Dig fin Malin!! <3 <3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg