Musik...

Min man brukar säg att jag har lite udda musiksmak. Vi är ganska överens med musiken här hemma annars. Men jag har några som ligger varmt om mitt hjärta & som har liksom följt med mig en tid.... Vissa har liksom försvunnit och vissa har förnyat sig :)


Denna morgon lyssnar jag på han ....Jamiroquai jag bara älskar hans musik/stil.Men även denna & denna klingar här på morgonen!! Också nya favoriten Moa som vi alla gillar här hemma.....


Igår hade vi ett familjemöte. Pratade om regler och mitt mående. Och hur vi alla skulle kunna hjälpa till i hemmet osv. Vilken möte alltså jag trodde aldrig barnen skulle lyssna så . Och vara så samspelta som de var. Och kom med idéer....och allt!! Så glad man blir!


Idag är det fredag ...mannen & stora tjejen har bestämt sig för att laga fredagsmaten idag....


Lyx....för mig!!


Önskar er alla en go fredag....

Kommentarer

 1. Bra låtar! :)

  Och va hrligt med ett bra familjemöte. KAn nog behövas ibland... Fast jag tror inte min femåring hade lyssnat så mycket ;) MEn ett bra tips att ta till när de blir lite större, iaf den lilla.

  Happy fredag till dig snäckan!

  <3

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Jag gillar också Jamiroquai, eller gjorde iaf jag har inte hört något nytt från honom på länge.

  Kul att hela familjen är med på noterna! Låter som ett bra familjemöte.

  Hoppas din helg blir toppenbra!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha , ja man kan verkligen förundras om folks ovetskap angående frallor. Buddha är Suuuperfin! Tack för alla smickrande komplimanger . allt från mitt fotograferande till sminkning! blir alldeles generad så här över webben! ja Igor blir 10 månader 15/2 !

  SvaraRadera
 4. Familjemöte, kanske något att börja med här. Mest för att jag är trött på att plocka undan efter grabbarna (ensam tjej over här i familjen).
  Skitnygg header förresten, me like alot :)
  Ha en mysig kväll, kraaaam

  SvaraRadera
 5. Underbar Musik.... <3
  Kramar till Dig....

  SvaraRadera
 6. Härligt malinsson! Mmm, denna låt känner jag igen... Kan hända du spelat den ngn gång för mig? ;)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg