??

Eller vad säger ni ??

Kommentarer

 1. Håller helt med!! Tack för kommentaren. <3

  SvaraRadera
 2. Tycker synd om tjejen i rosa hon ser inte frisk ut : ( kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Hej vännen!
  Tänkte precis på det här med utseende/kroppar/modeller. Jag såg reklam för H&M och jättesnyggt- på den trådsmala och långa tjejen. Hur skulle dom kläderna sitta på en annan som är hälften så lång med väger dubbelt så mycket- ja men typ.
  Nä det ska vara lite kurvor och lite att ta i :)
  Kraam

  SvaraRadera
 4. Det beror på, trivs tjejen med sin kropp, kanske hon varit supersmal hela livet? Då är det bra! Hon är fin som hon är. MEN är hon avmagrad pga att branschen vill ha henne så, går hon konstant på diet i hopp om att tillslut duga - ja då är det verkligen skit.

  Vad jag verkligen kan reagera på är hur dom stora klädkedjorna i Sverige marknadsför sina produkter utan att ens kika på hur vi svenskar egentligen ser ut. Modellerna är trådsmala och superlånga (som Helena här ovan också nämner).

  Så långa och så smala är vi inte! Lite variation bland modellerna skulle uppskattas så kidsen får se att alla är vi olika och alla behöver vi kläder (dom stackars barnen måste ju tro att man måste vara lång och smal för att få köpa i dom där jäkla butikerna) :-)

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Håller med, fast till en viss del! Båda mina systrar ser naturligt ut som tjejen till höger (jag med en gång i tiden), och det är såklart inte shit ; ) Men förstår din poäng och instämmer!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg