Kreativ storasyster & en Tro


Vad är tron för er?Har ni en tro att leva efter. En inre tanke?
Jag har ingen direkt tro. Jag vill gärna tro mycket för att få lugnet i mig själv. Som tankar efter döden & tankar kring ett rent levande. Kanske man tänke - ach vi lever bara en gång. Och så lever man efter den tron. Alltså njuter av de dagarna vi får leva...fullt ut. En tro handlar ju inte alltid om en religion eller kyrkligt sammanhang. En tro kan vara större än så eller mindre.
Min stora tro är Livet. Äran att få leva.
Oftast går mina tankar så här: - Jag tror på att vara den jag är. Alltid!! Den tron är svår. Och den får jag kämpa för. Så länge jag tror på mig själv, kommer jag nå dit!! På god väg...
....jag tycker alla religioner har något gott att säg. Att ta allt gott från de olika & bilda dig en egen tro/livstil. Det är väl inget fel. Det måste väl vara okej?
******
Jag har en kreativ storasyster som har skapat ett ljuvligt fin halsband till mig.
Droppen som den fint heter.
Gjord av trä med ett läderhalsband. Hon har slipat,oljat & knåpat det helt själv. Jag är så glad att ha så kreativa barn. Det kul att vi kan dela detta stora intresset tillsammans. Mina barn är min stora Inspiration!!
Kramar

Kommentarer

 1. Gud vad fint halsband! Jättefint! Och det blir ju så mycket mer värt när det är ens barn som gjort det! Jag har ett plastpärlearmband som jag fått av Ofelia i present och det har jag haft på mig varje dag i 3 år!
  Min tro är att allting ordnar sig. Tag dagen som det kommer och oroadig inte. Vi är överlevare och har man bara ett sunt sätt att tänka vet man hur man ska lösa det när problemet kommer.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har ingen direkt religös tro. HAr nog samma inställning som dig, att bara vara sig själv så löser det mesta sig. OCh sen tror jag på något konstigt vis att det finns ett liv efter detta....

  Vilket underbart halsband. Duktig storasyster! :)

  Och hittar jag den som "lånat" din cykel, så ska jag göra kaozz med honom/henne.

  Ha en fortsatt underbar dag!

  <3

  SvaraRadera
 3. Jättefint halsband : ) superfint : ) kram Sofia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg